Két anyától születtek egérkölykök Kínában

Kínai tudósok azt állítják, egy új génszerkesztési eljárással sikerült úgy utódokat létrehozniuk, hogy két nőstény egér petesejtjeit használták hozzá - írja a CNN

A kísérlet hasznos lehet az emlősök reprodukciójának jobb megértéséhez. Az eljárás során 210 embrióból 29 egérkölyök született, melyek később normális életet éltek, egészségesek voltak, és maguk is egészséges utódokat hoztak világra. A kísérlet során próbálkoztak azzal is, hogy csak hímeket használnak, de az így született kölyök csak pár napig éltek. A tudósok arra keresték a választ, vajon miért van az, hogy míg más állatok képesek úgy is szaporodni, hogy nem feltétlenül van szükség hozzá egy nőstényre és egy hímre, az emlősök csak így képesek utódokat létrehozni.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.