Szijjártó betiltotta a dohányzást a külügy összes épületében

Az Mfor.hu vette észre a Határozatok Tárának legfrissebb számában megjelent utasítást, ami szerint

Szijjártó Péter úgy döntött, hogy még a kijelölt helyeken sem lehet mostantól dohányozni a külügyminisztérium kezelésében lévő épületekben. 

A tilalom tehát nemcsak a tárca Bem téri, hanem az összes vagyonkezelésben, vagy bérelt hazai és külföldi épületre érvényes. Így az összes nagykövetség, konzulátus érintett. Az utasítás szerint a tiltásról "jól látható helyen kell tájékoztatni az épületbe lépőket, és az ott dolgozókat." Szijjártó az elektromos cigiknek sem kegyelmezett.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.