Földre fújt felirat figyelmezteti a turistákat, hogy a Kazinczy utcán árult drogok nem túl megbízhatóak

Budapest
2018 október 13., 08:30
comments 123

A VII. kerületi Kazinczy utcában, a Karaván nevű, különböző kajákat árusító hely előtt van felfújva a földre ez:

photo_camera Fotó: Herczeg Márk

Az All drugs are fake here, azaz Itt minden drog hamis feliratot felfújó ember valószínűleg az erre járó turistákat akarta figyelmeztetni, hogy azok a drogok, amiket a Kazinczy utca környékén áruló dílerektől iszonyat drágán vehetnek, még csak nem is igaziak. A környéken gyakran árulnak kétes alakok sima növénytörmeléket vagy fűszereket marihuánaként, de más kamudrogok is elérhetőek azoknak, akik például kokain helyett szódabikarbónára vágynak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.