Zenék olyankor, amikor már napsütésben taxizol haza

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal az andalító-lehozó elektronika mélyére vezető összeállítással, August Hoffer jóvoltából. 

A melodic techno és a house közötti világban mozgó August Hoffer első EP-je idén jött ki a német emerald&doreen kiadónál, Simon Iddol közreműködésével. Zenéit Soundcloudon, minden mást a Facebook-oldalán lehet megtalálni. 

A mixhez kaptunk egy rövid ajánlót is:

Veletek is előfordult már, hogy a barátaitoktól elszakadva, makacs módon még veretni akartátok az afteren, majd elöntött a szégyen, mikor napsütésben hazataxiztatok és csak az érkezéskor vettétek észre, hogy nincs meg az alsónadrágotok? Velem igen, kb. ilyen volt:

Hans Zimmer - S.T.A.Y.
Nic Fanciulli - After Time (Adana Twins Extended mix)
Matador - Itajai
Remake - Blade Runner (Maceo Plex Renaissance Remix)
Elfenberg - Kigelia
Jiggler - -Losing Me
Victor Ruiz - Rainbow In The Dark
Jan Blomqvist - The Space In Between (Ben Bohmer Extended Remix)
Munimuni & Seelenwald - Missing Link (Kollektiv Turmstrasse Remix)
Chicola - Could Heaven Be (Ruede Hagelstein Remix)
Hathor Libra - Stratos
Aether - Raven
Monolink - Swallow (Tale Of Us Remix)

Sorozatunknak ez már a sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!