Orbán szerint kifejezetten jót tesz a turizmusnak az Orbán-ellenesség, és az is, hogy „nálunk nincsenek no-go zónák”

„Ezzel szemben nálunk sikeres a turizmus, mert Magyarország a legbiztonságosabb, itt nincsenek terrortámadások és no-go zónák” 

- mondta beszédében Orbán Viktor, aki a MüPában szólalt fel a magyar-angol névvel illetett Turizmus Summit 2018 konferencián.

Orbán Viktor és Rogán Antal a MÜPA elüttFotó: Orbán Viktor/Facebook

Summit rólunk, nélkülünk

Ahogy a Hvg írja, Orbán annak ellenére a jövő évi európai parlamenti választási kampányban érezte magát, hogy ezúttal a belföldi idegenforgalomról volt szó. A miniszterelnök szerint azon is látszik, hogy milyen erős Magyarország, hogy nincsenek romok, terrorizmus, jó a közbiztonság.

A fiataloknak azt tanácsolta, menjenek külföldre tanulni, de aztán jöjjenek vissza.

A turizmussal kapcsolatban azt mondta, ma a GDP 10 százalékát adja, de el kell érni, hogy 2030-ban már a 16 százalékát adja a magyar össztermelésnek. (Hvg)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.