Részegen indult a kórházba a beteggel a román mentős

külföld
2018 október 17., 18:37
comments 88

Brassó megyében a beteggel a kórház felé balesetezett egy mentő 1-es főúton, írja a Főtér.ro. A szalagkorlátnak ütközött autóból sértetlenül szállt ki a sofőr, akit a kiérkező rendőrök megszondáztattak, így kiderült

csontrészegen vezette a mentőt. Lehelete 0,97 milligramm alkohol/liter értéket produkált.

A mentőápoló kulcscsonttörést, a szállított beteg koponyasérülést szenvedett a balesetben. Az eset után a Brassó Megyei Mentőszolgálat sajtószóvivője, Adriana Palaghiea közölte: a 18 éve mentősofőrként dolgozó férfit kirúgták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt