Hat, azaz 6 évet kell várni egy bokaprotézis-műtétre Magyarországon

Az ATV Híradójának péntek esti adása mutatta be Halápi Jánost, aki meg a kezelőlapját rajta azzal, hogy

hat évet kell várnia bokaprotézis-műtétjére.

Igaz, a lapon az is rajta van, hogy ha hamarabb elvégezhetővé válik a beavatkozás, szólnak. A Híradó megtudta, Magyarországon csak a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján végzik ezt az amúgy igen ritka eljárást. A csatorna megkeresésére az intézmény közölte: jelenleg valóban 

„több éves várakozási idővel lehet számolni, de ez betegek állapotától függően változhat, ugyanakkor ők mindent elkövetnek, hogy ez a várakozási idő csökkenjen.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.