Hat, azaz 6 évet kell várni egy bokaprotézis-műtétre Magyarországon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az ATV Híradójának péntek esti adása mutatta be Halápi Jánost, aki meg a kezelőlapját rajta azzal, hogy

hat évet kell várnia bokaprotézis-műtétjére.

Igaz, a lapon az is rajta van, hogy ha hamarabb elvégezhetővé válik a beavatkozás, szólnak. A Híradó megtudta, Magyarországon csak a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján végzik ezt az amúgy igen ritka eljárást. A csatorna megkeresésére az intézmény közölte: jelenleg valóban 

„több éves várakozási idővel lehet számolni, de ez betegek állapotától függően változhat, ugyanakkor ők mindent elkövetnek, hogy ez a várakozási idő csökkenjen.”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.