Hidegfront érkezik a hosszú hétvégére

Vége a melegnek, hidegfront érkezik a következő napokban, derül ki az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzéséből.

  • Szombaton beborul, csak néhány órás napsütésre számíthatunk, főleg dunántúli megyékben. Napközben nem várható eső, este viszont az északi, északkeleti területeken már elered. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok közelében valószínű.
  • Vasárnap már sehol sem várható napsütés. Az északi szél nagy területen megerősödik, keleten szórványosan, másutt helyenként kisebb eső, zápor lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható.
  • Hétfőn délen lesz több gomolyfelhő, csapadék is csak ott valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között várható.
  • Keddre északnyugat felől újabb felhők érkeznek, szórványosan várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szelet az északi országrészben erős, néhol viharos lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.