Védőőrizetet kapott Hasogdzsi menyasszonya

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Anadolu török hírügynökség beszámolója szerint Isztambul kormányzója elrendelte, hogy védőőrizet alá helyezzék a meggyilkolt szaúd-arábiai újságíró, Dzsamál Hasogdzsi menyasszonyát. A nőt ezentúl a török rendőrség a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartja. 

Közben a szaúdi uralkodó, Szalmán bin Abdel-Azíz és az ország trónörököse, a gyilkosságot valószínűleg megrendelő Mohamed bin Szalmán  vasárnap részvétét nyilvánította Hasogdzsi hozzátartozóinak. A királyi ház legfőbb képviselői telefonon beszéltek Hasogdzsi idősebb fiával, Száleh Dzsamállal. A holttest viszont még mindig nem került elő. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.