Védőőrizetet kapott Hasogdzsi menyasszonya

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Anadolu török hírügynökség beszámolója szerint Isztambul kormányzója elrendelte, hogy védőőrizet alá helyezzék a meggyilkolt szaúd-arábiai újságíró, Dzsamál Hasogdzsi menyasszonyát. A nőt ezentúl a török rendőrség a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartja. 

Közben a szaúdi uralkodó, Szalmán bin Abdel-Azíz és az ország trónörököse, a gyilkosságot valószínűleg megrendelő Mohamed bin Szalmán  vasárnap részvétét nyilvánította Hasogdzsi hozzátartozóinak. A királyi ház legfőbb képviselői telefonon beszéltek Hasogdzsi idősebb fiával, Száleh Dzsamállal. A holttest viszont még mindig nem került elő. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.