Védőőrizetet kapott Hasogdzsi menyasszonya

Az Anadolu török hírügynökség beszámolója szerint Isztambul kormányzója elrendelte, hogy védőőrizet alá helyezzék a meggyilkolt szaúd-arábiai újságíró, Dzsamál Hasogdzsi menyasszonyát. A nőt ezentúl a török rendőrség a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartja. 

Közben a szaúdi uralkodó, Szalmán bin Abdel-Azíz és az ország trónörököse, a gyilkosságot valószínűleg megrendelő Mohamed bin Szalmán  vasárnap részvétét nyilvánította Hasogdzsi hozzátartozóinak. A királyi ház legfőbb képviselői telefonon beszéltek Hasogdzsi idősebb fiával, Száleh Dzsamállal. A holttest viszont még mindig nem került elő. (MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.