"Az elnök szerint ez oké" - védekezett az utastársa mellét markolászó amerikai

külföld
2018 október 23., 06:41
comments 203

Egy Trump-idézettel védekezett az az amerikai légiutas, akit azért vettek őrizetbe a hatóságok, mert egy Houstonból Új-Mexikóba tartó járaton egy alvó utastársa mellét markolászta. A 49 éves Bruce Alexander azt mondta az őt őrizetbe vevő rendőröknek, hogy az Egyesült Államok elnöke szerint "oké a nők nemi szervét fogdosni". Alexander Donald Trumpnak a 2016-os elnökválasztási kampány hajrájában előkerült mondataira utalt, amikor arról szavalt az Access Hollywood műsorvezetőjének, Billy Bushnak (nem névrokon, az elnöki család tagja!), hogy ő hírességként bármit megtehet, "a pinájuknál markolhatja meg a nőket", és azok megengedik neki, mert ő híres.

Alexander a vád szerint alvó utastársa mellét markolászta a Southwest Airlines járatán. A nő, akit a feljelentésben nem nevesítettek, azt mondta, elsőre azt hitte, hogy csak véletlen volt, de amikor másodjára is megtörtént, már rászólt Alexanderre és riasztotta a légikísérőket.

Alexander írásos vallomásában már azt is tagadta, hogy emlékezne utastársára, bár előállításakor, amikor megbilincselték, még Trump szavaira hivatkozott. (Via The Daily Beast)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.