Caitlyn Jenner azt hitte, Trump majd előre viszi az LMBTQ-emberek ügyét

külföld
2018 október 26., 16:38
comments 90

Caitlyn Jenner, aki korábban még férfiként, Bruce Jenner néven olimpiai aranyérmes tízpróbázó volt, most pedig LMBTQ aktivista, véleménycikket írt a Washington Postba arról, hogy már nem bízik Donald Trumpban. Jenner egyike volt azoknak a hírességeknek, akik 2016-ban bíztak abban, hogy Trump elnökként kedvező változásokat hoz majd.

photo_camera Fotó: Kevin Winter

Jennert különösen azzal nyerte meg az elnök, hogy több beszédében is azt mondta, ő kiáll az LMBTQ-emberek mellett, és javítani fogja a helyzetüket.

Caitlyn Jenner most az írja, már látja, hogy Trump ezt az ígéretét nem tartotta be, sőt politikája kifejezetten káros az LMBTQ-emberekre nézve. Számos intézkedés ebben az ügyben Jenner szerint egyenesen Trumptól származik, a Republikánus Párt pedig végrehajtja ezeket, Caitlyn Jenner ezért bennük is csalódott.

De azt írja, ő folytatni fogja aktivistaként a felvilágosító munkát, belátja korábbi hibáját, és tanult belőle. Már nem támogatja Trumpot és nem is javasolja ezt senkinek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.