Kicsattanó erőben a Fidesz-utánpótlás, már appjuk is van, itt a MyFidelitas

Csoportkép készül a résztvevõkrõl a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szervezetének kongresszusán a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban 2018. október 27-énFotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Sopronban tartott erődemonstrációt Magyarország legnagyobb, legszervezettebb és legkorszerűbb ifjúsági szervezete, a Fidelitas, aminek olyan nagyságokat köszönhet ez az ország mint Rogán Antal vagy Szijjártó Péter.

Egykori emblematikus képviselők mellett jelenleg is aktív politikusok is tiszteletüket tették a jeles eseményen, aminek a csúcsa Böröcz László elnök bejelentése volt arról, hogy a tagok mostantól a MyFidelitas applikáción keresztül is tarthatják majd a kapcsolatot. AppStore-ban még nem elérhető, de Androidon már lehet csatlakozni:

 Az MTI tudósítása alapján íme néhány maradandó gondolat. Ágh Péter, országgyűlési képviselő, volt Fidelitas-elnök arra volt büszke, hogy „nekünk nem ciki óvni és védelmezni a keresztény kultúrát.”

Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos azt emelte ki, hogy modern város és falu programmal 

a kormány visszaadta a fiatalok számára a lehetőséget, hogy helyben találhassák meg számításaikat, s ne hagyják el a kistelepüléseket.Barcza Attila, a térség fideszes országgyűlési képviselője amiatt örvendezett, hogy kiváló (!) a Fidesz és a Fidelitas kapcsolata.

Böröcz László, a Fidelitas elnöke, fideszes országgyűlési képviselő azt hangoztatta, hogy olyan polgári társadalomért küzdenek, ahol „megőrizhetjük kultúránkat, identitásunkat, értékeinket, s közben figyelünk a nálunk nehezebben élőkre”. 

A zárt ülésről az MTI egész oldalas összefoglalóban emlékezett meg. A rendezvény a zárónyilatkozat elfogadásával végződött, amiben a Fidelitas üdvözölte a kormány kiállását a magyar emberek és a bevándorláspolitika mellett és Sargentini ellen. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.