Rendőrökre támadtak a Dortmund stadionjában a Hertha huligánjai

Néhány perc késéssel érkeztek meg a dortmundi stadionba, a listavezető Borussia elleni rangadóra a Hertha Berlin szurkolói, viszont azonnal rendbontásba is kezdtek. Előbb csak provokálták a rendőröket, majd törött zászlórudakkal támadtak rájuk.

Ütötték, rúgták a rendőröket, majd petárdázni és füstbombázni kezdtek. Többeket füstmérgezés gyanújával kellett ellátásban részesíteni.

A kedélyek nem nyugodtak le, a Hertha huligánjai a szünetben szétvertek két mellékhelyiséget, a letört mosdókagylókkal, vécécsészékkel és ajtókkal újra a rendőrökre támadtak.

A rendőrség első adatai szerint az összecsapásokban 45-en sérültek meg, köztük öt rendőr könnyebben.

A meccs amúgy 2:2-es döntetlennel ért véget, a Dárdai Pál vezette Hertha a 91. percben egyenlített. (Via Index, MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.