Egy kengurubébi beszaladt a tengerbe, két rendőr kimentette és újraélesztette

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Először egy helyi lakos, Mia Grant vette észre, hogy egy Melbourne-től délre fekvő strandon egy kenguru belegázolt a vízbe. Amikor látta, hogy az állatnak meggyűlik a baja a hullámokkal, hívta a rendőrséget, és partra húzta a kengurut. De az valamiért visszaugrált az egyre vadabbul hullámzó tengerbe, így a helyszínre érkező rendőröknek kellett utánamenniük. Az eszméletlen állatot újra kellett éleszteni, de már jól van - írja a BBC. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.