Váratlan helyről kapnak kihívókat a magyar vloggerek

Kedd délelőtt mutatták be a Való Világ Powered by Big Brother legújabb, kilencedik szériájának helyszínét, közismertebb nevén a Való Villát. Mint azt rég tudjuk, a villa valójában egy hangár, amit igyekeznek úgy berendezni, hogy a bezártság egy picit kevésbé legyen nyomasztó. A legújabb villa jól néz ki, természetesen van jacuzzi és nyugiszoba, szóval nagyjából minden a régi, csak más a dekor. A mai sajtótájékoztatón bemutatták hat beköltöző kisfilmjét is, de mivel a helyszín őrült messze van, én meg nem tudok tájékozódni, ezekről sajnos pont lemaradtam. Viszont úgyis csak elmesélni tudnám, azt meg minek, szombaton úgyis felkerül az RTL Klub oldalára. 

Fotó: 444.hu
Fotó: 444.hu

Amit megtudtam: a műsort nem forgatják fel fenekestül, a reality klasszikus  receptjét követik, a játékosok személyisége, kapcsolataik, konfliktusaik lesznek a középpontban. Valamilyen számomra egyelőre nem világos módon szert tehetnek szuperképességekre is, amikkel előnyökhöz jutnak, de ami sokkal érdekesebb, hogy - végre - vlogolni is fognak. Elsőre talán kicsit meglepő, hogy egy műsorban, ami arról szól, hogy egyfolytában nézni lehet a szereplők minden pillanatát, még vlogolnak is a játékosok, mindenesetre engem felvillanyozott a dolog. Hogy a vlogolás jutalom, feladat vagy valami más lesz, egyelőre nem derült ki.

A legelső rész november 4-én lesz látható, a műsorvezető a régi bútordarabnak mondható Nádai - egykor VV - Anikó, és a Való Világot először vezető Puskás Peti. A Belevalót két igazi veterán, Baukó Éva és Gáspár Győző vezeti majd.

Fotó: 444.hu
Fotó: 444.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.