A Red Dead Redemption 2 akkorát ment a nyitóhétvégén, mint még soha semmi

Az év egyik számítógépesjáték-szenzációját, a Red Dead Redemption 2-t nagy várakozás előzte meg: erre tett fel mindent a Rockstar Games, ami a GTA V öt évvel ezelőtti megjelenése óta csak ezt csiszolgatta. Most végre megjelent a westernjáték, amiben lehet lovakat csutakolni, és a lovaknak még a heréit is olyan gondosan animálták, hogy a hegyetetőn, ahol hűvösebb van, összemennek az egész emberiség dicsőségére.

A fejlesztők és a játékosok is fellélegezhetnek: a Variety azt írja, a játék minden idők nyitóhétvégéjét produkálta, de nem csak a játék-, hanem a szórakoztatóipar történelmében is. A nyitóhétvégén 725 millió dollárért adták el a játékot világszerte, amivel az év mozislágerét, a nyitóhétvégén 640 milliót kaszáló Bosszúállók: Végtelen háborút is lenyomta. (A GTA V egyébként még mindig vezet, hiszen az első három napon 1 milliárd dollárt hozott, de azt nem pénteken, hanem kedden jelentették meg.) (Variety)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.