A Red Dead Redemption 2 akkorát ment a nyitóhétvégén, mint még soha semmi

Játék
2018 október 31., 12:42
comments 194

Az év egyik számítógépesjáték-szenzációját, a Red Dead Redemption 2-t nagy várakozás előzte meg: erre tett fel mindent a Rockstar Games, ami a GTA V öt évvel ezelőtti megjelenése óta csak ezt csiszolgatta. Most végre megjelent a westernjáték, amiben lehet lovakat csutakolni, és a lovaknak még a heréit is olyan gondosan animálták, hogy a hegyetetőn, ahol hűvösebb van, összemennek az egész emberiség dicsőségére.

link Forrás

A fejlesztők és a játékosok is fellélegezhetnek: a Variety azt írja, a játék minden idők nyitóhétvégéjét produkálta, de nem csak a játék-, hanem a szórakoztatóipar történelmében is. A nyitóhétvégén 725 millió dollárért adták el a játékot világszerte, amivel az év mozislágerét, a nyitóhétvégén 640 milliót kaszáló Bosszúállók: Végtelen háborút is lenyomta. (A GTA V egyébként még mindig vezet, hiszen az első három napon 1 milliárd dollárt hozott, de azt nem pénteken, hanem kedden jelentették meg.) (Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.