Darut borított a partnak ütköző komp a barcelonai kikötőben

baleset
2018 október 31., 20:20
comments 92

Jól dokumentált kompbaleset történt a barcelonai kikötőben szerda kora reggel. A kikötéshez készülődött a Genovából érkezett hatalmas tengerjáró, de a viharos időjárás miatt megszakította a műveletet. A kapitány valószínűleg úgy dönthetett, hogy annyira nehezen irányítható a rossz időjárásban a jármű, hogy vagy vár egy kicsit, vagy vontatóhajók segítségével érnek a partot. A kompnak nem sikerült elhagyni a mólókat, nekisodródott az egyik konténerterminálnak.

link Forrás

Felborított egy darut, ami azonnal lángra lobbant. A tűzoltóság közlése szerint bár az anyagi kár jelentős, szerencsére nem sérült meg senki.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.