Erősödik a ködhajlam, jó reggelt!

időjárás
2018 október 31., 05:06
comments 133

Anticiklonális hatások határozzák meg hazánk időjárását, magyarán ma sok napsütés lesz, csapadék nem valószínű, ellenben a Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint "erősödik a ködhajlam". Ennek jele például, hogy ma hajnalban Debrecenben és Békéscsabán is észleltek már ködöt. Én itt Budapesten egyelőre csak felhőtlen eget észleltem, amin éppen kialakulóban volt egy csinos napfelkelte. Ha még most gyorsan kikaparják a csipát a szemükből, akkor nem fognak lemaradni róla!

Én nem tudom, önök hogy vannak, de én képtelen vagyok ennek az új évszaknak megfelelően öltözni. Most hajnalban például 6-7 fok volt, öltözékem minden rétege jól jött. Délelőtt már 14-18 fok lesz az országban - északon hidegebb, délen melegebb -, délutánra pedig 17-22 fokig melegedik majd a levegő. Mindez árnyékban, napon kifejezetten kora szeptemberi lesz az idő, egyesszámú réteg is bőven megteszi majd öltözéknek.

Persze ez legyen a legnagyobb bajunk. Pláne, hogy a hét hátralevő részében hasonlóan csodálatos, június elejét időző időjárásunk lesz, csütörtök-pénteken akár 25 fok körüli csúcshőmérsékletekkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.