Mielőtt hazaindulok,

hadd mutassak egy dokumentumfilm-sorozatot. A Dirty Money még januárban jött ki, ráadásul olyan sztorik vannak benne, amelyeket nagyrészt már korábban feltártak, úgyhogy nem látom értelmét, hogy külön írjak róla. De tudom ajánlani: hat tök izgalmas történetben mondja el, hogyan élnek vissza a nagyvállalatok a szabad piac lehetőségeivel, és hogyan szenved ettől rajtuk kívül mindenki. Na szépeket!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.