A forgalommal szemben futott egy vaddisznó a Római-parton

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vasárnap délután a forgalmas Királyok útján értek tetten egy vaddisznót, ami láthatóan megrémülve cikázott az autósok között. A megszeppenésből kijutott az állatról videót készítő autósnak is, ez hallható a felvételen is. Az állat végül lefordul a Duna irányába, remélhetőleg nem a folyóba menekült - ilyenre is volt példa korábban, mióta a vadállatok - lakóterületük szűkülése miatt - megjelentek a lakott területeken.

(via 168 óra)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.