Rihanna is megtiltja Trumpnak, hogy a dalait játssza a gyűlésein

külföld
2018 november 05., 10:22
comments 98

Azt írja a Vulture, hogy az énekesnő nagyon örül neki, hogy tudomást szerzett róla, hogy Trump az ő dalait is játssza az időközi választások kampányeseményein - így legalább azonnal le is tilthatja azokat. Még jó, hogy eljutott hozzá a Washington Post fehér házi tudósítójának tweetje, melyben Philip Rucker arról ír, épp az ő egyik dala, a Don't Stop The Music szól az elnök rendezvényén. „Már nem sokáig... sem én, sem a barátaim nem mennénk ezeknek a tragikus gyűléseknek a közelükbe sem, úgyhogy kösz, hogy szóltál, Philip!” - ezzel retweetelte az újságíró bejegyzését az énekesnő.

Nem ő az első, aki megtiltja Trumpnak, hogy felhasználja a zenéit, legutóbb a Guns N' Roses jelezte, hogy nem szeretnék, ha az ő zenéjüket játszanák a gyűléseiken.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.