Rihanna is megtiltja Trumpnak, hogy a dalait játssza a gyűlésein

Azt írja a Vulture, hogy az énekesnő nagyon örül neki, hogy tudomást szerzett róla, hogy Trump az ő dalait is játssza az időközi választások kampányeseményein - így legalább azonnal le is tilthatja azokat. Még jó, hogy eljutott hozzá a Washington Post fehér házi tudósítójának tweetje, melyben Philip Rucker arról ír, épp az ő egyik dala, a Don't Stop The Music szól az elnök rendezvényén. „Már nem sokáig... sem én, sem a barátaim nem mennénk ezeknek a tragikus gyűléseknek a közelükbe sem, úgyhogy kösz, hogy szóltál, Philip!” - ezzel retweetelte az újságíró bejegyzését az énekesnő.

Nem ő az első, aki megtiltja Trumpnak, hogy felhasználja a zenéit, legutóbb a Guns N' Roses jelezte, hogy nem szeretnék, ha az ő zenéjüket játszanák a gyűléseiken.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.