A Guns N' Roses megtiltotta, hogy Trump gyűlésein játsszák a számaikat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Donald Trump választások előtti, pénteki nagygyűlésén lejátszották a Guns N' Roses régi jó slágerét, a Sweet Child O' Mine-t, ráadásul nem először a Trump-rallik történetében. Ami annál is különösebb, mivel 

az együttes tagjai eddig sem csináltak titkot belőle, mennyire utálják az amerikai elnököt. 

Hogy mást ne mondjak, több koncertjükön előfordult, hogy a közönség tagjaival együtt vertek szét egy Trump-bábut a színpadon.

Axl Rose most arról írt a Twitteren, hogy egy darabig szórakoztatta annak az iróniája, hogy Trump hívei Trump-ellenes zenéket hallgatnak a kampányrendezvényeken, de azt is belátta, hogy a nagy részük valószínűleg ezt észre sem veszi. Formálisan is kérelmezték, hogy soha többet ne használják a zenéjüket ezek a „szarzsákok”, de nem biztos, hogy teljes sikerrel járnak. Ugyanis ha a rendezvény helyszínének van szerződése a zenére, akkor lejátszhatják külön engedély nélkül is.

Érdekesség: néhány hónapja a Guns N' Roses törölt egy számot az 1988-ban megjelent lemezük újrakiadásáról. Hivatalos magyarázatot nem adtak, de valószínű, hogy a One in a Million című szám rasszista és homofób, bevándorlásellenes mondataival egy Trump-beszédre hasonlító szövegével nem akartak már közösséget vállalni. 

(via MashableGuardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.