Unom, hogy összekevernek ezzel a rasszista tökfejjel

POLITIKA
2018 november 05., 05:29
comments 113

Egyre több, valamelyik jelöltet támogató vagy éppen támadó üzenet jelenik meg hírességektől a keddi amerikai félidős választások előtt, amikor újraválasztják a Kongresszust és s Szenátus képviselőinek egy részét. A műfaj a jellegénél fogva személyes, az egyik legszemélyesebb hangvételű twitet Stephen King író posztolta most ki. Így hangzik:

"Iowaiak, személyes okokból is remélem, hogy le fogjátok szavazni Steve Kinget. Unom ugyanis, hogy összekevernek ezzel a rasszista tökfejjel."

link Forrás

 A politikus King egy 9 ciklus óta újraválasztott republikánus képviselő, aki olyan nyíltan hangoztatja a nácizmussal rokon, a fehérek felsőbbrendűségét hirdető nézeteit, hogy az már a saját pártja mérsékeltebbjeinek is vállalhatatlan.

link Forrás

A kongresszusi és szenátusi választások mellett holnap kormányzói székekről is szavaznak, ezért posztolt az Instagramra Rihanna. Az énekesnő a demokrata Andrew Gillumot támogatja Floridában, aki, ha megválasztják, az Egyesült Államok történetének mindössze ötödik fekete kormányzója lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.