Unom, hogy összekevernek ezzel a rasszista tökfejjel

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Egyre több, valamelyik jelöltet támogató vagy éppen támadó üzenet jelenik meg hírességektől a keddi amerikai félidős választások előtt, amikor újraválasztják a Kongresszust és s Szenátus képviselőinek egy részét. A műfaj a jellegénél fogva személyes, az egyik legszemélyesebb hangvételű twitet Stephen King író posztolta most ki. Így hangzik:

"Iowaiak, személyes okokból is remélem, hogy le fogjátok szavazni Steve Kinget. Unom ugyanis, hogy összekevernek ezzel a rasszista tökfejjel."

 A politikus King egy 9 ciklus óta újraválasztott republikánus képviselő, aki olyan nyíltan hangoztatja a nácizmussal rokon, a fehérek felsőbbrendűségét hirdető nézeteit, hogy az már a saját pártja mérsékeltebbjeinek is vállalhatatlan.

A kongresszusi és szenátusi választások mellett holnap kormányzói székekről is szavaznak, ezért posztolt az Instagramra Rihanna. Az énekesnő a demokrata Andrew Gillumot támogatja Floridában, aki, ha megválasztják, az Egyesült Államok történetének mindössze ötödik fekete kormányzója lehet.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.