Unom, hogy összekevernek ezzel a rasszista tökfejjel

Egyre több, valamelyik jelöltet támogató vagy éppen támadó üzenet jelenik meg hírességektől a keddi amerikai félidős választások előtt, amikor újraválasztják a Kongresszust és s Szenátus képviselőinek egy részét. A műfaj a jellegénél fogva személyes, az egyik legszemélyesebb hangvételű twitet Stephen King író posztolta most ki. Így hangzik:

"Iowaiak, személyes okokból is remélem, hogy le fogjátok szavazni Steve Kinget. Unom ugyanis, hogy összekevernek ezzel a rasszista tökfejjel."

 A politikus King egy 9 ciklus óta újraválasztott republikánus képviselő, aki olyan nyíltan hangoztatja a nácizmussal rokon, a fehérek felsőbbrendűségét hirdető nézeteit, hogy az már a saját pártja mérsékeltebbjeinek is vállalhatatlan.

A kongresszusi és szenátusi választások mellett holnap kormányzói székekről is szavaznak, ezért posztolt az Instagramra Rihanna. Az énekesnő a demokrata Andrew Gillumot támogatja Floridában, aki, ha megválasztják, az Egyesült Államok történetének mindössze ötödik fekete kormányzója lehet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.