Nagy fölénnyel nyerte a félidei választást a múlt hónapban meghalt bordélytulajdonos Nevadában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A nevadai választási bizottság szerdai hivatalos tájékoztatása szerint 

a keddi időközi választáson jelentős fölénnyel nyert mandátumot az állami törvényhozásba a republikánus Dennis Hof. A gond csak annyi, hogy a 72 éves bordélház-tulaj a múlt hónapban elhunyt.

Halála ellenére is megkapta a szavazatok 68 százalékát a nevadai 36. választási körzetben, köszönhetően annak, hogy az evangélikus keresztény gyülekezet biztosította támogatásáról. Bár a neve rajtamaradt a szavazólapon, a választóhelyiségekben mindenhová kiírták, hogy helyére egy másik republikánust jelölnek.

A Reuters beszámolója szerint

Hof egy sztriptíz-klubbot és öt bordélyházat üzemeltetett Nevadában.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.