Általános iskolások előtt próbálta ki a Fidesz jelöltje, hogyan kell ígérgetni a választás előtt

POLITIKA
2018 november 09., 14:23
comments 97

A hétvégén időközi képviselőválasztást tartanak a XVI. kerületben, de ettől persze teljesen függetlenül egy olyan új sportpályát adtak át a Szent-Györgyi Albert Általános Iskolában, aminek a felavatásához rögtön négy fideszes politikus is kellett. 

A jeles eseményre a Fidesz helyi jelöltjét, Horváth Ádámot is meghívták a Szent-Györgyi Albert Általános Iskolába, hogy segítsen Kocsis Máténak, Szatmáry Kristófnak és a kerületi polgármesternek átadni az új sportpályát.

link Forrás

Az ünnepségre az egész iskolát kivezényelték, és miután az énekkar befejezte  a műsorát, Horváth Ádám a mikrofonhoz lépve elmondta a gyerekeknek, hogy már az apja is képviselő volt a körzetben, egyébként rajongott a kézilabdáért, és most biztos ő is nagyon boldog, hogy „itt a szeretet körzetében, Rákosszentmihályon”. Majd miután megköszönte a pályát Kocsis Máténak, Kovács Péter polgármesternek és a tankerületi vezetőnek, a lényegre tért:

„Megígérem nektek is, gyerekek, hogy ha megválasztanak engem képviselőnek, akkor sokat fogok veletek foglalkozni, és igyekszek mindent megtenni azért, hogy ez az iskola továbbra is fejlődjön. Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattatok.”

 »Taps«

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.