Általános iskolások előtt próbálta ki a Fidesz jelöltje, hogyan kell ígérgetni a választás előtt

A hétvégén időközi képviselőválasztást tartanak a XVI. kerületben, de ettől persze teljesen függetlenül egy olyan új sportpályát adtak át a Szent-Györgyi Albert Általános Iskolában, aminek a felavatásához rögtön négy fideszes politikus is kellett. 

A jeles eseményre a Fidesz helyi jelöltjét, Horváth Ádámot is meghívták a Szent-Györgyi Albert Általános Iskolába, hogy segítsen Kocsis Máténak, Szatmáry Kristófnak és a kerületi polgármesternek átadni az új sportpályát.

Az ünnepségre az egész iskolát kivezényelték, és miután az énekkar befejezte  a műsorát, Horváth Ádám a mikrofonhoz lépve elmondta a gyerekeknek, hogy már az apja is képviselő volt a körzetben, egyébként rajongott a kézilabdáért, és most biztos ő is nagyon boldog, hogy „itt a szeretet körzetében, Rákosszentmihályon”. Majd miután megköszönte a pályát Kocsis Máténak, Kovács Péter polgármesternek és a tankerületi vezetőnek, a lényegre tért:

„Megígérem nektek is, gyerekek, hogy ha megválasztanak engem képviselőnek, akkor sokat fogok veletek foglalkozni, és igyekszek mindent megtenni azért, hogy ez az iskola továbbra is fejlődjön. Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattatok.”

 »Taps«

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.