Elbukta a kártérítési perét a nő, akit dugás közben kilőtt az ágya

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Claire Busby lebénult a baleset során szerzett sérüléseitől.

Elutasította a bíróság annak a 46 éves maidenheadi nőnek a kártérítési keresetét, aki azután bénult le, hogy ágya szabályosan katapultálta szex közben. Claire Busby az ágyat forgalmazó Berkshire Bed Company ellen nyújtott be keresetet, szerinte ugyanis az ágy meghibásodása miatt szenvedett tragikus balesetet.

Az ügyben eljáró bíró, Barry Cotter szerint viszont az ágy nem volt hibás, "tragikus baleset" történt, és mert "úgy találtam, hogy ez egyszerű baleset volt, a kereset nem áll meg".

A bíró indoklása szerint a baleset "az ágyon elfoglalt helyzet és a mozgás lehető legszerencsétlenebb és legszokatlanabb kombinációjából" adódott, amire "józen ésszel nem lehetett felkészülni" a történtek előtt.

Busby 2013 augusztusában vette az ágyat, egyszerre ötöt rendelt felújított otthonába a cégtől. A baleset egy héttel az ágyak leszállítása után történt. Mint mondta, ő az ágy közepén térdelt, majd amikor pozícióváltás közben kilendítette maga alól a lábát, hogy hanyat vesse magát, az ágy összeroskadt, ő pedig fejével a földre zuhant.

"El vagyunk ragadtatva, hogy a bíróság a javunkra ítélt. Sajnáljuk, hogy Busby kisasszony megsérült, a továbbiakban minden jót kívánunk neki és a családjának is" - kommentálta a bíróság ítéletét a Berkshire Bed Company. (Via The Telegraph)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.