Deformált, rémisztő műpéniszt is segítségül hív a dohányzás elleni küzdelemben Lázár János

Csodálatos fényképet osztott meg Facebookos oldalán Burány Sándor MSZP-s képviselő.

Ha minden igaz, akkor a fotó Kispesten készült egy általános iskolában, ahol a dohányzás ártalmairól beszéltek a gyerekeknek az ő közegükben valószínűleg hihetetlen befolyással bíró fideszes politikusok, köztük a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos, Lázár János.

Dódity Gabriella helyi fideszes politikus is rakott fel néhány fotót az eseményről (még ha a Burány által feltöltött nem is volt közöttük). Azért ide is felkerült pár furcsa kép, ahol nagy fekete dobozokban látszólag műanyag testrészeken lehet követni, hogy milyen károkat okozhat a dohányzás.

Burány egyébként a fotóhoz ezt írta:

„Lázár János ma Kispesten járt, és egy általános iskolában tartott előadást gyerekeknek a dohányzás ártalmairól. Az ártalmakat bábukon szemléltették, ez a legenyhébb képek egyike. Hát, ijesztgetni azt tudnak. El sem tudom képzelni, milyen lesz a drogstratégia.”

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.