Belobbant a gáz a nagyhegyesi tárolóban

Kedd hajnalban belobbant a kiáramló gáz a nagyhegyesi gáztárolóban, közölte az MTI-vel a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A beszámoló szerint a tározó szakemberei leválasztották a hibás vezetéket, ennek ellenére 

a csőben lévő gáz 15 méteres lángokkal ég. 

A megyei hivatásos és önkormányzati tűzoltók jelenleg nyolc vízsugárral oltják a tűzet és hűtik a területet. A tározó melletti 33-as főutat a rendőrség lezárta.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.