Európai Bizottság: Nyilvánvalóan tisztában vagyunk Gruevszki úr helyzetével

Az Európai Bizottság nem tesz észrevételeket folyamatban lévő bírósági eljárásokról, válaszolt a 168Óra megkeresésére Margaritis Schinas bizottsági szóvivő irodája. Hozzátették:

"nyilvánvalóan tisztában vagyunk Gruevszki úr helyzetével."

A bizottsági szóvivő válaszában emlékeztetett: minden tagállamnak magának kell megvizsgálnia és elbírálni az egyedi menekültkérelmeket. 

"A jogállamiság az Európai Unió alapelve, amely a tagállamok és a tagjelölt országok számára egyaránt elvárás. Arra számítunk, hogy valamennyi érintett fél szigorúan a vonatkozó szabályokkal összhangban jár el. Ez egy bírósági eljárás, amelyet nem szabad átpolitizálni,"

írták.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.