Halász János: A migráció a veszélyes, nem a Gruevszki

Tankönyvbe illő monológot adott elő kedd este a Hír TV-ben a Fidesz egyik frakciószóvivőjeként is ismert Halász János, aki (tényleg!) teljesen hitelesen adta elő az egyszerű politikust, aki szeretne az ország valóban fontos dolgairól beszélni, de nem lehet, mert az ellenzék által hiszterizált közvélemény bolhacirkuszt csinál, és csak a nyomorult Gruevszki-ügyre kiváncsi. Pedig 

nem egy terroristáról van szó,miközben az illegális migráció, amit ugyanezek az ellenzéki politikusok nem emlegetnek ugyanilyen hevesen, az a valódi kockázat az országra és Európára nézve.

Halász szerint érdemes egy pillantást vetni a big picture-re, hiszen miről is van szó: Gruevszki bevándorlásellenes néppárti politikus, ellenfele Zoran Zaev miniszterelnök viszont migráció- és Soros-barát, aki üldözi ellenfelét -  természetes, hogy ilyen esetben meg kell adni neki a lehetőséget, hogy menedékkérelmet nyújthasson be Magyarországon (és ehhez diplomata fuvar is dukál Albániából). Innentől kezdve egy egyszerű jogi kérdéssel állunk szembeni - és még mindig erről beszélünk az anonim bankkártyák, és a déli határt ostromló migránsok helyett. 

Halász egyébként a beszélgetés során megerősíti, hogy a parlament mai nemzetbiztonsági ülésén még arról volt szó, hogy zajlik a menekültjogi eljárás. Ez csak annyiban érdekes, hogy ugyanezt mondta a testületet vezető Mirkóczki Ádám, aki szerint a bevándorlási hivatalt vezető Végh Zsuzsanna elhúzódó eljárást emlegetett, a döntés délután mégis megszületett. A Jobbik emiatt egyébként szerdára rendkívüli ülést hívott össze a bizottságban. (Hír TV)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.