Miután befogadtuk Orbán Viktor korrupcióért elítélt barátját, a Ripost megpróbálta bemutatni, hogy mások is barátkoznak ám bűnözőkkel

Ezzel a címlappal indított ma a Ripost, a kormányzati propagandagép bulvárkiadványa:

Fotó: Szupercella

A címben az "is" áttételesen arra utalhat, hogy nem ám csak Orbán Viktornak vannak bűnöző barátai, például a korrupcióért elítélt volt macedón miniszterelnök, a Magyarországra most befogadott Nikola Gruevszki, hanem Gyurcsány Ferenc feleségének is. A Ripost cikkét árnyalhatja, hogy DK közleménye szerint Doberv Klára nem is ismeri a barátnőjeként bemutatott nőt, és pert indít.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.