Jackie Chan lánya feleségül vette a kanadai barátnőjét

bulvár
2018 november 26., 22:54
comments 230

A kínai színész 19 éves lánya, Etta Ng bejelentette, hogy november 8-án elvette 31 éves barátnőjét, Andi Autumnt. A pár Kanadában regisztrálta a házasságát, és most Hongkong ban laknak. Etta az erről szóló posztjában azt írta, a szerelem mindig győz.

Etta Ng Jackie Chan és az egykori szépségkirálynő, Elaine Ng Yi Lei kapcsolatából született. Később az anyja egyedül nevelte. Bár a hírek szerint Jackie Chan elfogadta a lánya szexualitását, sosem volt igazi kapcsolata vele. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.