Ilyen sem volt még: egy teremben adtak át két bekötőutat

Így kell ezt csinálni. Nem lehet mindig a gyerekeket térdepeltetni a szalmán a hideg aszfalton, időnként szükség van az újításokra. Mert mi van akkor, ha nem is egy, de két bekötőút átadóünnepségét egy teremben tartják meg?

Hát ez:

Fotó: Simon Miklós/Facebook

A helyi fideszes képviselő, Simon Miklós jóvoltából a jelen és a jövő számára alaposan dokumentált fotósorozatból számos részlet kiderül a szívet megmelengető eseményről. Nemcsak óvodások voltak, hanem iskolások is, annyian, mint amennyien összesen eljöttek az átadásra.

Fotó: Simon Miklós/Facebook

Voltak személyes, megható pillanatai is az ünnepségnek. Amikor például a kicsik szívük összes szeretetével megajándékozták a Nyírlugosra látogató képviselő urat.

Fotó: Simon Miklós/Facebook

Az ünnepségre meghívott vendégek is kaptak lehetőséget a szereplésre, hogy a himnusz meghallgatása után

kedves szavakkal járuljanak hozzá az ünnepség még emlékezetessebbé tételéhez az M1 érdeklődése mellett. 

Aztán végül kisétáltak a megújult útszakaszokhoz. Itt két felekezet áldását is megkapta a friss aszfalt, majd jött a legfontosabb, legfelemelőbb pillanat:

Államtitkár, képviselők, polgármesterek, illetékes igazgató. Fotó: Simon Miklós/Facebook

Sajnos ollóból a polgármester asszonynak nem jutott, de szerencsére az eseményre készített roll up nem maradt a teremben. Már ott is láthatták a gyerekek, aztán már az egész város is, hogy kinek köszönhető a felújított, településeket, városokat, embereket összekötő aszfaltcsíkok felújítása. Ott szerénykedik a szöveg alján:

KÖSZÖNET A TÁMOGATÁSÉRT A FIDESZ-KDNP KORMÁNYÁNAK!

Mennyivel pontosabb, mint az elcsépelt Magyarország kormánya.

Simon Miklósnak sűrű napjai voltak a választókerületében. Adott át ravatalozót, a külön az alkalomra készített szalaggal

Fotó: Simon Miklós/Facebook

Amire gondosan vigyáztak:

Fotó: Simon Miklós/Facebook

Amíg gondosan fel nem aprították:

Fotó: Simon Miklós/Facebook

És egy kis ünnepség keretében

Fotó: Simon Miklós/Facebook

Egy szennyvíztisztító telepet is felavatott:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.