Egy darabig még biztos nem lesz adás az ATV-n

baleset
2018 november 30., 15:41
comments 149

Krug Emília, az ATV riportere a csatorna székhelye előtt jelentkezett be Facebookon élő adásban, megszólalt Németh Szilárd, a tévé hírigazgatója is. Az ATV kőbányai épülete pénteken, kora délután kapott lángra, a tüzet már eloltották, de a dolgozók egy darabig még nem mehetnek vissza a stúdiókba, így péntek este élő adás már biztosan nem lesz. Elmarad a Fórum és az Egyenes Beszéd is.

Németh Szilárd azt mondta, a tetőn hegesztési munkákat végeztek, és egy szikra okozta a tüzet. A protokoll szerint még az áramot sem kapcsolhatják vissza, a hírigazgató azt mondta, még ha sikerül is a mai nap folyamán adást sugározni, az biztosan előre felvett anyag lesz. A riportereket és a dolgozók többségét már haza is küldték. A balesetben senki nem sérült meg. Az ATV péntek délután kiadott egy közlemény, mely szerint már biztos, hogy csak szombat reggel lesz adás.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.