Öngyilkos lett az amerikai flotta közel-keleti parancsnoka

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: SPECIALIST 3RD CLASS JONATHAN CL/AFP

Nem gyanítanak idegenkezűséget sem a bahreini hatóságok, sem az amerikaiak az egyik legfontosabb amerikai flottaparancsnok halálának ügyében. 

Scott Stearney az amerikai 5. flotta parancsnoka volt, bahreini rezidenciáján találták meg holtan. 

Az 5. flotta az Arab-öbölben, a Vörös-tengeren, az Ománi öbölben és az Indiai óceánon állomásozik, olyan startégiai átjárókat ellenőrizve, mint a Hormuzi szoros vagy a Szuezi csatorna.

(via CBS News

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.