Bottal verte szét a bankfiók pultját egy öreg tata Oroszországban

Egy idős férfiről készült videófelvétel kezdett el terjedni az orosz nyelvű interneten, nem véletlenül: a képen egy idős bácsi látszik, aki botjával hadonászva előbb a pultot, majd a pult mögött ülő dolgozót kezdi el csapkodni.

Mint az a híradásokból kiderül, az eset a Sberbank egyik moszkvai fiókjában történt, és a férfi azért lett ideges, mert nem tudott pénz kivenni az ATM-ből: na, nem azért, mert nem volt neki, hanem nem jött rá, hogy működik az automata.

A rendőröket is ráhívták a férfira, és az igazoltatás során arra is fény derült, hogy nem egyszerűen egy idős bácsiról van szó, hanem egy ismert bűnözőről, akit a hatósáok annak idején Timur Gruzin néven emlegettek. (Crime Russia)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.