Leszakadt a plafon egy szolnoki gimnáziumban, a lyuk javítás helyett karácsonyi díszítést kapott

oktatás
2018 december 05., 10:31
comments 207

„Gyorsaság, kitűnő problémamegoldás, biztonság. Akár iskolánk mottója is lehetne”

– írta egy szolnoki olvasónk, aki elküldött egy rövid videót, ami a szolnoki Varga Katalin Gimnáziumban készült, és az látható rajta, hogy az iskolát elérte „a karácsonyi hangulat, a leszakadt plafon kitámasztására szolgált rudat immáron karácsonyi girlandok díszítik”.

link Forrás

Mint írja, a mennyezet már hónapokkal ezelőtt leszakadt, és azóta egyre nő a lyuk, de a „helyreállítására irányuló erőfeszítés nem történt, csak kitámasztották egy rúddal, hátha nem szakad le az egész, illetve kitettek pár bóját, hátha nem rúgják ki a rudat, mert akkor nyakunkban az egész harmadik emelet”. A konklúzió mégis pozitív:

„Viszont aggodalomra semmi ok, immár karácsonyi pompában díszeleg. Probléma megoldva.”

A szolnoki Varga Katalin Gimnázium vezeti a HVG két tanítási nyelvű középiskolákról készített 2018-as rangsorát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.