Eső, ónos eső, havas eső, hószállingózás

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Nagyrészt erősen felhős vagy borult idő valószínű, de a nyugati, délnyugati megyékben felszakadozhat a felhőzet és kisüthet a nap," írja pénteki előrejelzésében az Országos Meteorológiai Intézet. Az északkeleti, északi tájakon fordulhat elő csapadék,

"eső, ónos eső, északkeleten havas eső, hószállingózás is lehet."

A hőmérséklet kora délután 1 és 12 fok között valószínű, az északkeleti határvidéken lesz a leghidegebb.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.