Van még honnan példát venniük a magyar oligarcháknak: száz repülővel szállítják a násznépet a leggazdagabb indiai lányának az esküvőjére

Az indiai sajtó szerint 100 bérelt repülőjárattal szállítják a násznépet az esküvő helyszínei között Indiában, ahol hetedhét országra szóló lakodalmat csapnak abból az alkalomból, hogy férjhez megy az ország leggazdagabb emberének lánya.

Elveszi az ország egyik másik nagyon gazdag emberének a fia.

Bár Musek Ambani lánya, a 27 éves Isa Ambani csak kedden lép frigyre Mumbaiban Anand Piramallal, egy másik dúsgazdag és befolyásos indiai család 33 éves sarjával, az esküvői mulatságok már ezen a hétvégén megkezdődnek egy háromnapos zenés-táncos dáridóval Udaipur sivatagi városban, ahova száz repülőgép szállítja az Indiából és külföldről összesereglő vendégeket.

Az araFotó: HANDOUT/AFP

Mivel a lakodalomra sok vendég érkezik külföldről, öt napra ideiglenes határátkelőhelyet és vámhivatalt létesítettek az amúgy álmos kisváros poros légikikötőjében.

Az indiai média értesülései szerint a lagzin Beyoncé ad koncertet, de ott lesz Prijanka Csopra bollywoodi szupersztár is.

A friggyel India két legbefolyásosabb családja lép szövetségre. A jemeni születésű Mukes Ambaninak, az egyebek között olajfinomítással, távközléssel és kiskereskedelemmel foglalkozó Reliance Industries vállalatbirodalom elnökének vagyonát 47 milliárd dollárra becsüli a Forbes üzleti magazin.

Az örömszülőkFotó: HANDOUT/AFP

A gyógyszeriparban és ingatlanüzletben érdekelt Piramal-család egy 4645 négyzetméteres, tengerre néző házat adott nászajándékba a párnak Mumbaiban az India Today magazin szerint.

Már az eljegyzés sem volt semmi, a pár Olaszországban, a Comói-tó partján, a Villa d'Este luxusszállodában jegyezte el egymást, az eljegyzési partin, amelyre 600 vendéget hívtak, John Legend tízszeres Grammy-díjas amerikai énekes adott koncertet.

Az esküvői meghívókat kétrekeszes virágdobozban küldték szét 300 ezer rúpia értékű (1,2 millió forint) nyakláncokkal és drágakövekkel együtt. (via MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.