Van még honnan példát venniük a magyar oligarcháknak: száz repülővel szállítják a násznépet a leggazdagabb indiai lányának az esküvőjére

külföld
2018 december 07., 17:01
comments 131

Az indiai sajtó szerint 100 bérelt repülőjárattal szállítják a násznépet az esküvő helyszínei között Indiában, ahol hetedhét országra szóló lakodalmat csapnak abból az alkalomból, hogy férjhez megy az ország leggazdagabb emberének lánya.

Elveszi az ország egyik másik nagyon gazdag emberének a fia.

Bár Musek Ambani lánya, a 27 éves Isa Ambani csak kedden lép frigyre Mumbaiban Anand Piramallal, egy másik dúsgazdag és befolyásos indiai család 33 éves sarjával, az esküvői mulatságok már ezen a hétvégén megkezdődnek egy háromnapos zenés-táncos dáridóval Udaipur sivatagi városban, ahova száz repülőgép szállítja az Indiából és külföldről összesereglő vendégeket.

photo_camera Az ara Fotó: HANDOUT/AFP

Mivel a lakodalomra sok vendég érkezik külföldről, öt napra ideiglenes határátkelőhelyet és vámhivatalt létesítettek az amúgy álmos kisváros poros légikikötőjében.

Az indiai média értesülései szerint a lagzin Beyoncé ad koncertet, de ott lesz Prijanka Csopra bollywoodi szupersztár is.

A friggyel India két legbefolyásosabb családja lép szövetségre. A jemeni születésű Mukes Ambaninak, az egyebek között olajfinomítással, távközléssel és kiskereskedelemmel foglalkozó Reliance Industries vállalatbirodalom elnökének vagyonát 47 milliárd dollárra becsüli a Forbes üzleti magazin.

photo_camera Az örömszülők Fotó: HANDOUT/AFP

A gyógyszeriparban és ingatlanüzletben érdekelt Piramal-család egy 4645 négyzetméteres, tengerre néző házat adott nászajándékba a párnak Mumbaiban az India Today magazin szerint.

Már az eljegyzés sem volt semmi, a pár Olaszországban, a Comói-tó partján, a Villa d'Este luxusszállodában jegyezte el egymást, az eljegyzési partin, amelyre 600 vendéget hívtak, John Legend tízszeres Grammy-díjas amerikai énekes adott koncertet.

Az esküvői meghívókat kétrekeszes virágdobozban küldték szét 300 ezer rúpia értékű (1,2 millió forint) nyakláncokkal és drágakövekkel együtt. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.