Juncker szerint Orbán álhíreket terjeszt

POLITIKA
2018 december 14., 17:04
comments 157

Az Európai Bizottság elnöke a brüsszeli EU-csúcson utáni sajtótájékoztatón álhírek terjesztésével vádolta meg Orbán Viktort. Jean-Claude Juncker azt mondta: 

„Álhíreket nem csak az álhírterjesztők körében lehet találni. Világossá tettem az Európai Tanácsban, hogy néhány itt ülő miniszterelnök is álhíreket terjeszt. Például amikor Mr. Orbán azt mondja, hogy én vagyok felelős a Brexitért, az fake news. Amikor azt mondja, hogy a migránsok felelősek a Brexitért, fake news!”


A bizottság elnöke szerint nem másokra kellene kenni a felelősséget, hanem mindenkinek körül kellene néznie a saját háza táján is. (Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.