Épül-szépül Csepel: a képviselő úr háza előtt végre leaszfaltozták az utcát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés honlapján is elérhető vagyonnyilatkozatai alapján legalább hét éve ugyanabban a csepeli ingatlanban él.

2011-ben, amikor a Google autói arra jártak, még földutak övezték Németh Szilárd házátFotó: Google Street View

A földhivatali nyilvántartás alapján 2006 októberében vette meg a Sügér utca és a Sáska utca sarkán álló ingatlant felerészben nejével.

A tulajdoni lap nem hiteles másolata

2011-ben, amikor a Google autói arra jártak, a Sáska utcába még behajtottak, a Sügér utcát viszont már elkerülték. A felvételeken látható, hogy ezek akkor még földutak voltak. A járdákat a lakók maguk építették ki beton járólapokból, vízelvezetésre pedig még csak egy árok se volt.

Aszfaltozott út, kocsibehajtó, járda, és még a csapadékvíz elvezetését is megoldották.

Mostanra szerencsére rendeződött a helyzet. Idén év végére a Csepel Új Utakon program részeként megvalósulhatott az "Út, részleges járdafelújítás és csapadékelvezetés a Sügér utcában" című projekt a kerületi önkormányzat megbízásából a Gerulus Kft. kivitelezésében.

A helyszínen készült felvételeken látható, hogy immár mindkét, Németh Szilárd házát övező utca, a Sáska és a Sügér is szilárd aszfaltburkolatot kapott. Kipofozták a járdát is, a képviselő úrnak még gépjármű-behajtót is kialakítottak a kertkapuja előtt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.