Orbán a túlóratörvényről: „Most fogadtuk el és működni fog”

POLITIKA
2018 december 20., 12:03
comments 320

Az ATV stábja csípte el a miniszterelnököt, amint éppen távozóban volt a Polgárok Házából, ahol a Fidesz elnöksége készült fel az EP-kampányra. 

A stáb arra kérdezett rá, hogy a párt szóvivője, Hidvéghi Balázs reggel arról beszélt a televízióban, hogy „a túlóratörvény kapcsán, mint minden más korábbi, gazdasági döntés kapcsán is, - nyilván az étel próbája az evés - ha nem működik jól, akkor a kormány meg fogja fontolni ennek a módosítását”.

Orbán Viktor ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy „Most fogadtuk el és működni fog”. 

A Fidesz amúgy közzétette listáját az EP-választásokra. A listát Trócsányi László igazságügy-miniszter vezeti, azaz a héten felmerült pletykákat igazolva ő valóban távozhat a miniszteri posztjáról jövőre. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.