Németh Szilárd szerint az ellenzéki képviselőnők gátlástalanságban, agresszivitásban, hazudozásban, hataloméhségben simán felülmúlják férfi elvtársaikat

politika
2018 december 22., 07:57
comments 283

Év végi nagyinterjút adott a Magyar Hírlapnak az ember, aki nagyon szereti a birkafejet, de nagyon nem szereti az ellenzéki oldalon politizáló nőket. Németh Szilárd a többi fideszes politikushoz hasonlóan felmondta a leckét tüntetésekről, de fontosnak tartotta megemlíteni, hogy az ellenzéki nők - nő létükre! - milyen felháborítóan viselkedtek az MTVA „ostroma” idején.

„Valójában most is ugyanarról szól a fáma, mint évek óta: vannak a bevándorláspártiak és a bevándorlást ellenzők, a háttérben pedig megjelenik Soros György. Az újdonság csak annyi, hogy mindegyik ellenzéki párt, a Jobbiktól az MSZP-n, LMP-n, Párbeszéden át a DK-ig, elkezdte a női politikusait maga előtt tolni. 

A magunk mögött hagyott hét bebizonyította, hogy ezek a főszereplőkké vált hölgyek – Varga-Damm Andrea, Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Demeter Márta, Szabó Tímea, Vadai Ágnes –, gátlástalanságban, agresszivitásban, hazudozásban, hataloméhségben simán felülmúlják férfi elvtársaikat”. 

link Forrás


A miniszterelnök és kísérete viszonylag új repülési szokásairól, csak annyit mondott, az ellenzéki politikusok úgy tesznek, mintha ez valami ördögtől való dolog lenne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.