Szijjártó Péter nem létező íveken előzi Junckert

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem hagyta ki, a magyar külügyminiszter is élesen reagált Jean-Claude Juncker azon kijelentésére, hogy "a kereszténydemokrata értékeket nem lehet összeegyeztetni a Fidesz politikájával."

Szijjártó Péter szerint

  • "még szilveszteri tréfának is rossz, hogy Juncker akarja megmondani, mi a kereszténydemokrácia."
  • Az Európai Bizottság elnöke "már régen nem kereszténydemokrata, hanem bevándorláspárti liberális politikus," 
  • "és akinek az elnöksége alatt a bevándorlók elözönlötték Európát, az angolok pedig elhagyták az uniót."
  • A "bevándorláspárti brüsszeli főnök" Európa gyengítésének nagy mestere, a bevándorlókat behozza Európába, aki ezt nem akarja, azt meg legszívesebben kizárná egész Európából. 

(MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.