Több mint 20 milliót költött el évzáró bulikra a Fidesz frakciója

A Fidesz parlamenti frakciója december 17-én 8,67 millió forintot fizetett ki egy állófogadásra, egy nappal később pedig 11,65 milliót költött egy közelebbről meg nem nevezett rendezvényre, írja a parlament üvegzseb aloldala alapján a Népszava

A lap megemlíti, hogy az állófoglalást lebonyolító a Csónakázótó Vendéglátóipari Kft. vállalta, ami 2018-ban két parlamenti szaloneseményt is lebonyolított a Fidesz megbízásából. A cégben egyébként társtulajdonos a Valton-vezér Vajda Lajoshoz köthető CFTP Hungary Kft. is.

A december 18-i rendezvényt pedig a Rendezvényguru Kft. vitte el, ami szintén több alkalommal szervezett programot a frakciónak. A cégben társasági tag Varga Szilvia is, aki a második Orbán-kormány alatt a Hungarofest nemzeti rendezvényszervező divízióját is irányította, és tagja volt a közmédia Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának is. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.