Több mint 20 milliót költött el évzáró bulikra a Fidesz frakciója

szórakozás
2019 január 02., 05:44
comments 69

A Fidesz parlamenti frakciója december 17-én 8,67 millió forintot fizetett ki egy állófogadásra, egy nappal később pedig 11,65 milliót költött egy közelebbről meg nem nevezett rendezvényre, írja a parlament üvegzseb aloldala alapján a Népszava.

A lap megemlíti, hogy az állófoglalást lebonyolító a Csónakázótó Vendéglátóipari Kft. vállalta, ami 2018-ban két parlamenti szaloneseményt is lebonyolított a Fidesz megbízásából. A cégben egyébként társtulajdonos a Valton-vezér Vajda Lajoshoz köthető CFTP Hungary Kft. is.

A december 18-i rendezvényt pedig a Rendezvényguru Kft. vitte el, ami szintén több alkalommal szervezett programot a frakciónak. A cégben társasági tag Varga Szilvia is, aki a második Orbán-kormány alatt a Hungarofest nemzeti rendezvényszervező divízióját is irányította, és tagja volt a közmédia Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.