Elkapták a hollywoodi sztárokat fosztogató sorozatbetörőt

Benjamin Ackerman, a sztárokat fosztogató hollywoodi sorozatbetörőFotó: LAPD - közkincs

Elfogták a hollywoodi sztárokat fosztogató sorozatbetörőt, írja a BBC. A 32 éves gyanúsított, Benjamin Ackerman otthonából több száz, összességében több millió dollárt érő ereklye került elő. Ackerman a gyanú szerint magát vásárlónak kiadva mérte fel áldozatai otthonait, betöréssorozatát 2017-ben kezdte.

Áldozatai között volt Usher és Adam Lambert is, közölte a rendőrség, amely eddig 13 áldozatot azonosított. A rendőrség weboldalán közzétette az Ackerman ingatlanaiban lefoglalt tárgyakat annak reményében, hogy további áldozatok is jelentkeznek.

Jared Timmons, a Los Angeles-i rendőrség nyomozója szerint Ackerman tökéletesen játszotta az ingatlanügynök/érdeklődő lakáskereső szerepét. "Amikor megjelent, szépen fel volt öltözve. Tökéletesen játszotta a szerepet, nagyon dörzsölt" - mondta.

Az összesen több mint kétezer ellopott tárgy között vannak festmények, műalkotások, ruhák, táskák, borok és ékszerek is.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.