Lady Gaga a Föld színéről is eltüntetné R. Kellyvel közös számát

TUDOMÁNY
2019 január 10., 11:20

 Nemrégiben mutatták be a hatrészes minidokumentum-sorozatot Surviving R. Kelly címmel, ebben nagyon súlyos dolgok hangoznak el olyan nők szájából, akiknek korábban valamilyen formában kapcsolatuk volt a zenésszel. 

link Forrás

R. Kellyvel kapcsolatban régóta fel-felreppentek pletykák, vádolták pedofíliával és azzal is, szexuálisan kizsákmányolja, fogságban tarja a nőket, afféle háremet tart fenn. R. Kelly minden módon próbálta megakadályozni a sorozat bemutatását, jelenles is perrel fenyeget. Ugyanakkor a rendőrség nyomozni kezdett a dokuban elhangzó vádak ügyében, és az ügyészség arra hívta fel a figyelmet, akinek hasonló tapasztalata volt a zenésszel, jelentkezzenek.

R. Kelly-nek 2013-ban jelent meg közös száma Lady Gagával Do What U Want címmel, ezt tüntetné el most mindenhonnan a popsztár. Ugyanis hisz a nőknek, és nem szeretné, ha a neve összefonódna a bántalmazással vádolt férfiéval. Gaga elnézést is kért rajongóitól.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.