Agyonlőtték az első, melegségét felvállaló Puerto Ricó-i rappert, Kevin Fretet

2019 január 11., péntek 10:41
75

Csütörtökön, helyi idő szerint kora este a nyílt utcán agyonlőtték Kevin Fretet, az első, melegségét nyíltan vállaló Puerto Ricó-i rappert. Fret a főváros, San Juan Santurce kerületében motorozott, amikor nyolcszor rálőttek. Egy golyó a fején találta, a kórházba szállítás után halottnak nyilvánították.

"Nincsenek szavak, amelyek leírnánk érzelmeinket és a fájdalmat, amit a tudat okoz, hogy egy olyan ember távozott, akinek még annyi álma volt" - erősítette meg Fret halálhírét mendedzsere, Eduardo Rdoriguez.

A gyilkosság indítékai nem ismertek. A rendőrség most egy férfit keres, aki ott volt a lelőtt Fret mellett, amikor rátaláltak, de sietve elhagyta a helyszínt.

Fret a latin trap stílus feltörekvő képviselője volt, de melegsége miatt támadások célpontja is. Tavaly Miamiban testi sértéssel gyanúsították, mert megdobott üveggel egy férfit, aki állítása szerint nemi identitása miatt támadta. Fretet egy rivális rapper is homofób üzenetekkel fenyegette egyik számában, amire Fret maga is dallal válaszolt. (Via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt