Nem engedtek be az ülésterembe egy kongresszusi képviselőt, mert volt nála 6 sör

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A demokrata Joe Cunningham csak nemrég került be az Egyesült Államok Kongresszusába, de pénteken máris bajba került, amikor egy 6-os rekesz sörrel próbált meg besétálni az ülésterembe. Cunningham hiába magyarázta, hogy nem piálni akart, a söröket csak ajándéknak szánta egy másik demokrata képviselőnek, de mégsem engedték be.

Joe CunninghamFotó: Mic Smith/AP

Később a Twitteren azt írta, hogy újoncként nehéz barátokat szerezni, ezért gondolta, hogy a választókörzetében főzött sörökkel könnyebben bevágódhat. Végül sikerült eljuttatnia hozzá a söröket Peter DeFaziónak. (New York Post/Post and Courier)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.