Lopott cipőben ment lopni

bűnügy
2019 január 15., 10:42
comments 59

Nem tudta átverni a nyomozókat a kifinomult módszerekkel dolgozó dunaföldvári betörő Gyulán. A Police.hu szerint

  • előbb szombat este tört be az idősek klubjába. Kővel betört egy ablakot, kinyitotta és bemászott az ablakon. Az irodából több ezer forintot és egy cipőt zsákmányolt. Utóbbit fel is vette.
  • Másnap éjjel a kollégiumba mászott be úgy, hogy térkővel kitört egy ablakot és azon át bemászott az épületbe. Több szobát átkutatott, műszaki cikkeket és egy edzőcipőt pakolt össze. Majd egy kalapáccsal betörte az iroda ajtajának ablakát és egy íróasztal fiókjából több tízezer forintot vett ki.

Az eseményekkel teli hétvége után hétfőn már el is kapták a 34 éves F. Zsoltot, aki a két betöréssel összesen 35 diákot és idős embert károsított meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.